torsdag 31 januari 2013

Tack och hej, januari 2013!

Så enkelt är det faktiskt :)

Sista dagen av januari. Skönt. Februari är inte mycket skojigare det heller men det är i alla fall närmare mars. Och mars, det betyder vår!

Det har varit underbara dagar hela veckan, med plusgrader och snö som försvinner i rasande takt. Men i morgon är minusgraderna tillbaka! Bara att bryta ihop och gå vidare då alltså...



Torsdag, min matlagningsdag! Blev sugen på potatismos och lax. Kom hem lite väl sent för potatismosfix egentligen, men det fick gå. Det tar sin lilla minut att fixa mos till den här familjen. Här på bilden är i alla fall alla 43 st. potatisar skalade!



Sooooupergott! Men lax är något bara jag äter (Oliver ibland)...



... så resten av gänget fick renskav med gräddsås och lingon. DET var desto mer uppskattat!



I går kväll blev vi sugna på glass efter att barnen lagt sig. Jag äter i princip aldrig glass, men blev nyfiken på de nya glass-såserna "hard topping", med choklad- och polkagris-smak.

Det lät gott men det var inte gott. Fy! Glass i allmänhet är ju inte min grej, och de här sliskiga grejerna gjorde saken inte bättre precis. Varning, köp inte!

Fast det var ändå mysigt att soff-mysa med glass :) Och visst, vi skulle ju inte äta socker på veckorna, men eftersom det ändå inte var gott så räknas det inte, så klart :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar