söndag 6 januari 2013

En kanonlördag

Det här är allt som finns kvar av julen 2012 hos oss. Det känns så fräscht och befriande att plocka bort allt det röda och juliga! Nu blickar vi mot våren och ljusare tider!


 Det blev inget bloggat i går. 

Vi sov sent, åt frukost kring 12, och sedan gick allt i ett. 

Vi hann tvätta, städa huset, plocka bort julen, handla lördagsgodis och åka till återvinningen innan vårt trevliga besök anlände på eftermiddagen.



 Daniels bror Martin med Erika och barnen, samt trevligaste moster Svanhild.


 

Svanhild och Martin. Vi hade en jättemysig eftermiddag och kväll, och klockan hann bli nästan elva innan  barnen var i säng. Tiden går för fort när man har roligt.

 Vi träffas verkligen alldeles för sällan! Tack för kvällen finaste ni!


 
 

 Oliver och Liam spelade olika spel hela kvällen. Från WII till Försvunna Diamanten...


 

 De här söta små kusiner, Natalie och Caroline, lekte och lekte hela kvällen. De flyttade med dockor och åkte till doktor med dem och lagade mat och var på picknick...


 

 Slask o blask o vattenlek...

 
 
 
 

 Vi bjöd på ost och kex som vi faktiskt köpte redan till nyårsafton men helt glömde bort att plocka fram, hahahaha!

Ost och kex är väldigt trevligt att bjuda på för man sitter länge och plockar och småäter. Samt att det ju är galet gott!


 
 
 
 Till efterrätt, glass med bär och biskvier. Eller sås och strössel för den som ville det :)
 


Jag plockade 32 tomma värmeljuskoppar i morse, hehe! Man tänder fler och fler och däääär kan man också tända... Nackdelen är att det blir v-a-r-m-t efter ett tag!

Åhhh jag känner mig inte alls färdig med jullovet, vi har f-ö-r mysigt hela tiden! Fast det gäller att fortsätta njuta av kvällarna även när man jobbar... tända ljus och mysa och så!

Nu: Mot duschen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar