tisdag 1 januari 2013

Nyårsafton 2012


- Fin dukning - check!
- Underbart god mat - check!
- De man älskar mest - check! (och J+B i telefonen)
- R-o-l-i-g kväll - check!
- Massa snacks - check!
- Bomber och granater i massor - check!
- Kyss vid tolvslaget - check!

 ♥ ♥ ♥
  


Vi har en "klassisk" nyårsmeny som vi haft flera gånger, helstekt lax med pressad potatis, broccoli och en kall sås. Enkelt och så supergott!




Natalie fotar efterrätten (Daniels norska citronfromage med färsk mango och ananas).

Haha! ☺ Blivande storbloggare?
 

Ser ni? Snön smälter, yes!

Vi spelade en hel massa spel, hela kvällen lång, för det älskar vi allihopa. Oliver och Alex var ute och pangade i massor, för dealen var att vi slänger det som blir över.



Vid snacksen/fikat körde vi "namnet i pannan", och alla från mitt jobb vet ju i alla fall hur grym jag är på det, hehehehe ☺

Vi körde två omgångar, och det är ju bara helt galet, att vuxna försöker spela mot barn ☺ Jag och Daniel kom sist båda gångerna, vi liksom fastnar medan barnen tänker så fritt och galet och räknar ut sina namn på nolltid!
 



 Vid halv tolv gick vi ut allihopa. Daniel körde sina två jättebomber, och ingen granne har stämt oss än ☺ 

Det var ovanligt mycket folk hemma här i trakterna, för att bedöma av antalet fyrverkerier.


Vår nyårsafton 2012 var helt underbar!


 Vi konstaterade också att år 2012 var ett helt perfekt år, och 2013 verkar bli lika perfekt! Inte ens nyårslöften kan vi komma på, vi har liksom allt. Vårt liv är exakt såsom vi vill att det ska vara.


Det var ett par år sedan vi hade en "egen" nyårsafton sist. Förra året hade vi Cissi och Martin med barnen hos oss på trerätters middag, året innan var vi hos dem och åt helstekt kalkon, och året innan dess var vi i Finland. Nedan några glimtar från förra året:





Eftersom jag inte fick till någon årskrönika, kan jag kanske göra så här i stället, blogga glimtar från året innan, lite då och då. I alla fall tills augusti då jag åter började blogga.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar