lördag 12 januari 2013

Lattjo lördag

Så här såg det ut när jag steg upp idag. Flashbacks från jullovet då det såg ut så här mest hela tiden!

Vi har precis bastat, lagt småungarna och sitter med en varsin kopp kaffe och en varsin MacBook Air i en varsin soffa :) Bästa lördagskvällen!




Dagen började med kalas-skjuts. Oliver skulle på badkalas. Efter Daniel kommit hem, åt vi frukost och la oss igen. Vid 12-tiden hasade vi oss upp.

Jag älskar våra sega morgnar! Lyxigt är bara förnamnet...




När vi väl kvicknar till däremot, då ska det hända saker! Vi tog på oss utekläder och åkte till Vall-oxen där det ser ut som ovan. Äntligen äntligen!

Isen var helt OK, kanske lite mjuk och skrovlig på ena sidan men en 9 av 10 på andra sidan sjön. Det var i princip vindstilla. Vi åkte två varv och det var helt underbart!



När det var dags att hämta mini-ungen från kalaset, hade de inte fikat klart (de hade haft så roligt i simhallen så allt blev lite försenat). Vi blev bjudna in och fika vi med. Det roliga är, att Magnus och Lena var de som köpte vårt radhus när vi flyttade till vårt nuvarande hus.

Det var superintressant att titta in till vårt gamla bo. Åhhh vi gjorde så mycket fint i det där huset! Vi gjorde om köket och gården på framsidan, och målade trappan, målade eller tapetserade alla väggar, bytte golv i hallen och köket och ett par sovrum, bytte nästan alla lister och dörrfoder, byggde staketet och grinden ute, och trappräcket, målade alla fönster... 

Jag har varit in ett par gånger tidigare också men nu var det länge sedan sist... Vi satt och fikade i ett par timmar, fick en rejäl uppdatering om alla våra gamla grannar, och hade hur mysigt som helst!



Efter stor (och då menar jag STOR) handling, hämtade vi pizza, både för oss och hela gänget hemma. Planen var egentligen hemmagjord pizza men tiden försvann någonstans. Helt OK så här med :)



Sedan dess har vi bara gjort det vanliga, städat och bastat och käkat lördagsgodis! En ny sorts Polly med sommarsmaker eller vad det var, köp inte det! De ljusgula (som finns i Polly Rocks) var OK, resten var bara skit!

I brist på annat åt vi dock upp allt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar