söndag 20 januari 2013

En fin söndag

Vägen till sjön... så vackert!

Idag var det då exakt ett sådant väder jag önskade i går :) +3 grader, soligt, och krispigt vitt!



 Faktiskt imponerande av Knivsta kommun att vara och ploga banan/banorna en söndag morgon!

Jag och Daniel åkte den längsta slingan på närmare en mil. Tyvärr var isen inte lika slät och fin som för en vecka sedan utan ganska så rosslig. Så den ljuvliga känslan av att flyga fram uteblev. Vi åkte saktare i stället, och längre. Egentligen passar det bättre när vi åker tillsammans för då hänger alla med, eller hur man ska säga :) Annars åker vi tillsammans ett varv och så får Daniel åka före det andra varvet.



 Här kan man välja att åka under E4:an men vi vände om. Under bron får man stappla fram för där är isen alltid lika dålig.







Det här är några superdjur, ifall att det inte syns! Apan till exempel heter Glödande Näve :)

Dessa två leker alltid alltid så fint tillsammans så det är inte klokt. De kan pyssla och leka i timmar! Natalie kan bli lite retig ibland, sånt där typiskt irriterande tjej- retande, och då säger Oliver "Men chilla", och då är det avklarat :) Haha!



Oliver har det bra som har så många att vara med! Just nu är de i en kortleksperiod, det är spel och trolleritricks åt höger och vänster. Jag är så fruktansvärt galet ointresserad av kortspel så jag kan inte ens vad korten heter. Varken på finska eller svenska. Är nog den enda i världen...



Gårdagens mat verkar ha fotats :) Pasta med spenatsås med massa vitlök. Och stekt fläsk till förstås men det ville jag inte ha förstås förstås :)



 Dagens mat var en historia i sig :)

Vi köpte fisk från fiskbilen för någon vecka sedan. 1.5 kg torsk. Kostade helt hutlöst mycket, minns inte exakt men kring 500 kr. Vi köpte bara för vi tyckte synd om killen som säkert inte får något sålt, hahaha! Vääääldigt bra anledning!

 I alla fall, lagade Daniel till den idag, så försiktigt och rätt (för att den inte ska bli överkokt), och vi åt den med kokt potatis och ägg-sås. Och- det var absolut ingen skillnad mot torskblock! Hahahaha! Klart inte-värt alltså!

Fisken var alltså god, det var inte det, bara att den inte var värd det tredubbla priset.


Nu pågår söndagsfavorit-i-repris: Natalie är hos Esther såsom förra söndagen och Oliver har sin kompis Anton här såsom förra söndagen.

Alex bakar chokladbollar och J+B är inte hemma. För intresseklubben, att anteckna :)

Eventuellt kommer våra bästaste favoritgrannar hit på fika snart...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar