söndag 23 december 2012

4:e Advent

Det här är ingen adventsljusstake (hos oss i alla fall) utan alla fyra ljusen brinner varje kväll.

Godmorgon fjärde advent, äntligen! Känns som det verkligen är dags för det nu.

Vi hade en riktig julstökdag igår. All julmaten lagades, städat blev det (tillräckligt i alla fall), och eftermiddagen och kvällen ägnades åt MYS! 


Idag har vi en event/mission kvar att klara, något som kom som en liten chock men som vi nog kommer ro i hamn för det och som kanske kan bli lite kul till och med. Daniel är och handlar grejer till julegröt just nu ☺ Hela halva dagen kommer nog att gå åt.

Och för att fortsätta tala i gåtor, hade jag och en i vår sektion ett riktigt mysigt samtal i går. Missförstånd som inte fanns reddes ut, och ja- det var ju inte så utan något helt annat.  Vi konstaterade att vi tränar på varann, för mer olika kan man ju inte vara. Och ändå så lika. Och så grymt bra vi är, typ bäst ;)



Alex fixade lite juldoft i form av nejlikoapelsiner. Det kanske ser random ut men det ligger en massa budskap i dem :)



En myskväll blev det, som sagt. J + B fick lite julkänsla i alla fall innan de ska resa iväg idag.



Årets första vörtmacka med nygriljerad skinka, och massa annat gott. MYS med våra fina storkillar!



Hemmagjort godis, mums!

Rocky Road är galet gott och så enkelt att göra, ett hett tips om ni inte hunnit laga godis till julen! Eller till nyår för all del...



Natalie och Alex pysslade en fin pappersgran i går!


Natalie hostar jättemycket, mest på nätterna, sedan fem veckor tillbaka faktiskt. Här är precis efter en hostattack, därför lite tårögd! Stackars liten!
Sedan blev det lite paketöppning åt höger och vänster. Jättefina grejer hade gulligaste J + B köpt till alla!



... och när de små lagt sig, blev det spelkväll med årets nya julklapps-spel "Helt hysteriskt". Det var verkligen ett helt hysteriskt spel, jätte-jättekul, och vi kommer spela det många gånger till!

Bilden är från när vi var klara (man ser att Bennes gröna pjäs är i mål), så det ser inte jättehysteriskt ut dock ☺ Men det är! Testa och se ☺

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar