lördag 20 juli 2013

Täby galopp...


... är en gaaaaaaalen plats!!!

Jag och Daniel var där vid halv tio, och fick köa tre kvart för att få plats. Fast det visste vi om redan innan så det var inte farligt. Vi satt och drack kaffe i bilen och hade det gött.

Men sen, när vi väl kommit in och skulle plocka fram saker till bordet, alltså det var G A L E T!!! Vi hade ingen chans att plocka fram något, allt vi höll i händerna köptes direkt. Folk rotade i väskor och lådor, satte priserna själva när vi helt enkelt inte hann med, och säkert hälften av sakerna kom aldrig så långt som på bordet. Jag hade inte ens fått fram min växelkassa men hade fickorna fulla i pengar.

Vi var galet billiga, det vet vi ju. Men det var liksom meningen. Och vad man än säger för pris, ska folk betala högst hälften. Vi hade en gratis-låda, och vissa blev typ stötta för det gick inte att pruta.

Hahahahahahahaha!!! Det var en riktig upplevelse i alla fall!

Säkert försvann en del saker i villervallan också. Fast varsågoda. Tycker man att det är värt att sno saker som typ inte kostar något, ja då har man valt en livsstil som varken leder till lycka eller rikedom.

Vi är ju världens sämsta försäljare också, så det kunde låta så här:

-Vad kostar det här?
-30 kronor styck.
-Får man två för 50?
-Tja eller ska vi säga 40...

Hahaha, vi prutade ner priserna lite till...


På bilden har det lugnat sig något. Och vi sålde i princip varje pryl, förutom vissa elektronikprylar som var för fina för att säljas på loppis. Vi plockade bort dem till slut för det blev bara tröttsamt att upprepa att vi inte kommer sälja en WII-konsoll till "sista pris" tio kronor :)

Inte nog med att vi sålde allt och fick plats i skåpen (samt inget skräp i hörnen utan bara fina saker som vi vill ha och använder), vi blev nästan 2000 kronor rikare också! Och ändå kostade 95% av sakerna högst 10 kronor.

Nu ska vi basta, allihopa! Vi har hunnit med städning, storhandling, hämta Alex som sovit hos Jeppe, dammsuga bilarna samt spola av dem efter att vi kom hem :)

En bra dag, igen, som vanligt alltså!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar