lördag 27 juli 2013

Åland 2013




 Vilken sommardag vi hade igår! SÅ glad jag bestämde mig för att följa med... Att vara nära havet är verkligen sommar.
 



Brunch hade vi bokat, och det är bland det mest prisvärda man kan göra här i världen :) Särskilt som man som vi hittar överallt i dessa färjor med bundna ögon och kan bara knalla rakt in för ingen annan har ännu hittat så långt :)





 Sen så... hängde vi. Köpte lite godis och åt. Ända till Mariehamn. Det enda som fanns att göra på båten var dansskola för barn och ja, haha, vi höll oss så långt bort som möjligt.


 
 
Sköna Åland, somrigaste av det somriga...


 

Lite svalka i form av vattenspridare kan ju aldrig vara fel :)


 
 
 
 
 
 
 
 Äventyrsgolf hade barnen önskat redan hemma, så det fick det bli! Superkul var det, trots att en liten dam surade över sitt dåliga resultat. Med stilpoäng jämnades det dock ut och hon slutade som etta :) Ingen kan ha coolare golfarstil än hon!



Lilla Holmen, med alla djuren, är vårt ständiga favoritmål på Åland. Natalie älskar så klart dem alla!

Den fina lekparken intresserade ingen längre...


 

 ... däremot borde vi haft badkläderna med oss. De lämnades hemma i sista sekunden då prognosen visade mulet för hela dagen. Märkligt nog, för det var soligt och fint precis hela tiden...


  
 
 

 Underbara sommar!!!



Sedan gick vi lite på stan, och jag unnade mig två LYXIGA saker! Barnen shoppade också lite, stämpelset och muminmugg och solglasögon och fiskegrejer. Daniel köpte lukt på båten.



I slutet var Oliver såååå sugen på att se Pommern, men vi har sett den så många gånger och man kan liksom inte betala inträde för att gå där en kvart. Mer tid hade vi inte. Det får bli nästan gång.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar