måndag 8 juli 2013

Moments of happiness


Hur bra kan man ha det egentligen?

Vi njuter av varje stund och varje andetag, vill stanna tiden, åhhhh barnen växer för fort... Det. är. så. här. livet. ska. vara. för. evigt.




I lördags kväll gjorde jag och Natalie en jättebalja med fruktsallad. Vi åt så mycket vi någonsin kunde, men det syntes knappt att man tagit av det.





Bästa vänner! Lycka är att sitta vid poolen en stekhet sommarmorgon medan ens frukost görs i ordning i köket :)



 Och lycka är att komma hem till detta efter två timmars övningskörning med den femte ungen :)
 


Mycket gott även om man väljer bort köttet. 



Eller om man bara väljer köttet :)




Lycka är att ha köpt en robotnalle på loppis med egna pengar (kostnad: 5 kronor :)). Denna nalle ska matas, skötas och läggas, annars blir den missnöjd och brummar och håller på :) Natalie ä-l-s-k-a-r den! Efter att man lagt den, snarkar den en stund och blir sedan helt tyst mitt i en snarkning (den drabbas av plötslig spädnallesdöd :)) Det är den bästa stunden med denna nalle :)



 Lycka är också att ha besök av fina vänner! Vår underbara lilla Laila var här och showade hela kvällen igår :) Visste inte att vi hade sån där klänning men någonstans hittade hon den...



Natalie och Elvi lekte i lekstugan och badade om vartannat...



 ... grabb-gänget krigade och badade om vartannat...




... och vi 7st. vuxna satt på altanen hela kvällen, fikade, pratade och n-j-ö-t av den varma sommarkvällen. Fortfarande vid 10-tiden, då de sista barnen kom upp från poolen, var det 19 grader varmt (och 24 i poolen då...).



Underbara ungar! Älskar älskar våra vänner...

Nu: Dags för frukost!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar