söndag 28 juli 2013

Ja-ännu en...



 ... kokhet sommardag med 30 grader i skuggan hade vi igår :) Börjar bli svårt att hitta på rubriker... lite tjatigt liksom!



Färska bär med vaniljkesella är favoritfrukosten just nu.



Jag var iväg och jobbade ett par timmar. Alex följde med för att shoppa kläder under tiden. Här har vi precis kommit hem (till iskall smoothie!!!), och han håller på och visar sina fynd.







Eftersom det var kokhett, orkade ingen varken laga mat eller äta den. Jag och Daniel skulle bara plocka ihop lite enkel plockmat, men haha, varför göra något lagom om man kan överdriva :) Det slutade med värsta buffén... Vitlöksbrödet var to-die-for-gott!!! Jag tror hemligheten är, att man ska ta helt sjukt mycket vitlök, och så fördubbla den mängden :)

Olivers kompis Erik är med på bild, han sover här till idag. J+B (+Petter som sover här... han också :)) var till Enköping hela dagen- på biltävling!!! Bästa dagen att stå invid kokhet asfaltsbana och andas in avgas... eller vänta... not.

Småbarnen utnyttjade tiden vettigare. De sprang i vattenspridaren, badade i poolen, sprang i vattenspridaren, badade i poolen... flera timmar i rad!




Voluspa-doftljuset inspirerade till lite nytt på soffbordet. Blommor från trädgården, så något måste överlevt torkan i alla fall...

När man åker bil här omkring, ser det ut som september... Så mycket gult det är på träden. Vet inte om löven hinner återhämta sig mer, ifall det nu kommer regn i morgon som lovat.




Varma, mörka sommarkvällar är det bästa som finns! Här, vid 11-tiden, var det fortfarande 23 grader.

Så här sitter vi på kvällarna :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar