torsdag 28 mars 2013

Skärtorsdag



 Blåkulla nästa? För oss som glömt smörja kvasten i tid, finns numera modernare och mindre dragiga sätt att ta sig dit...



 ... det går nämligen direktflyg till Blåkulla från Landvetter :)


 


Nu tar vi ett väl intjänat påsklov! Det har varit galet mycket på jobbet denna vecka. I går var jag hemma först efter halv sex och i morse var jag åter i full fart på jobbet klockan kvart i sju. Kändes som om jag var hem och duschade, och så tillbaka igen.


 

Daniel jobbade bara halva dagen idag, så han hade både städat här hemma och lagat vår a-b-s-o-l-u-t-a favoritmat nummer ett: Saffransgryta, med lax, massa kräftstjärtar, massa vitlök, rödlök, färska tomater och annat gott!

Har jag det bra eller har jag det bra ;)



 


Vi har inga speciella planer, förutom att vara tillsammans, äta god mat och mycket godis (som om det skulle behövas, Tiina har fyllt alla godisskålar på jobbet flera gånger under veckan...), och vila samt chilla :)

Just nu pågår träning till det, med nytt Super Mario WII, datortid och kaffe!

Jag är ledig tisdag och onsdag med, helt underbart! Måste försöka att bli av med lite flex så man inte jämt ligger på 40 timmar plus. Samt att jag är i stort behov av lite ledighet. Måste försöka att slappna av, sova ordentligt och tanka närhet.

2 kommentarer: