fredag 8 mars 2013

Oflyt



 Oflyt i livet just nu?
Det känns som det, en massa saker händer som man skulle klara sig utan, typ.

Som ovan. Fast det berodde helt och hållet på min egen klantighet. Åkte till jobbet i morse och skulle bara tanka på Statoil nära jobbet. Jättetrött, knappt vaken. Allt går på rutin, har man tankat bilar varje vecka sedan man var 18, behöver man inte tänka efter. Reptilhjärnan på.

Fast, ibland skulle det inte skada om man tänkte efter lite, en liten gnutta bara. Som idag till exempel, så man inte tankar en hel tank bensin i sin dieselbil.

Suck! Som tur är, hade vi något som hette Volvo Assistans, så det tog bara en halvtimme från att jag kört åt sidan tills att bilen var bärgad. Ovan åker världens skitigaste bil iväg på egna äventyr...

Så nu är vi billösa. I alla fall Volvolösa. De skulle kolla på bilen under nästa vecka.

Suck!


Det är ju Internationella Kvinnodagen, och Daniel tänkte nästan skriva på Twitter att han firar dagen med att inte bli minsta sur på frun som tankat fel soppa i bilen. Fast han gjorde inte det. Hade kunnat bli tråkig aggressiv stämning både på Twitter och hemma, trodde han, hahahaha! Risken finns om man så säger...

Det var alltså humor. Bäst att förtydliga det även här. Vårt humor går inte hem i alla stugor har jag förstått. Fast huvudsaken vi själva har kul!

 

 Trots den rådande istiden, ser det ut så här i rabatten på jobbet. En massa lökväxter vill upp.
Spirande grönska, finns det något vackrare?




 

Fredagsmyyyyys pågår just nu, så klart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar