lördag 2 mars 2013

Februari 2012



 Oh my så mycket vi hade för oss i februari för ett år sedan! det har tagit en evighet att gå igenom fotona...



 Massa besök hade vi då... En hel del fikabilder finns det nämligen i den månadsmappen :)
 


Här hade vi söt-Emma med familj på besök :)



 


Ett större projekt rodde vi också i hamn i februari, nämligen att göra om Bennes rum. Måla, tapetsera, köpa ny säng, gardiner, överkast, matta, spegel, kuddar, bord, hängare, skrivbordsstol... En rejäl makeover helt enkelt!

Han var med och valde allt så klart, och både han och vi blev jättenöjda med resultatet!



Jonte åkte till New York, och det var hans femte USA-resa!!!
Vi fikar innan han åkte, med passande servetter...



 Snö fattades inte då heller...




 

På sportlovet gjorde vi två små resor med hela familjen, alltså med alla sju! Första helgen var vi till Tallinn, Estlands huvudstad.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Tallinn visade sig vara en riktig pärla!

Mysiga smala gränder, gamla stan med pyttesmå butiker och kaféer, massa kulturbyggd och vänliga människor blandat med moderna köpcentrum. Till skillnad från Riga, grannstaten Lettlands huvudstad, som är en riktigt sliten, smutsig öststatshåla!


 

 Här ville Oliver äta :)



 En cool grej i Tallinn var Mc Café, alltså McDonalds eget café! Jättefint ställe med supergoda grejer! Varför finns inte det i Sverige för??? Eller gör det det?



Helgen därpå var vi (åter igen alla sju) till Södertälje och vår gamla favorit Scandic Skogshöjd. Efter en skön natt och god frulle, badade vi helan dagen i Gustavsvik äventyrsbad. Jag har inga bilder från badet, och troligen skulle de ändå inte platsa här :) Här pågår i vilket fall mys på hotellet.


Vilken underbar månad Februari 2012 var! Såsom de flesta andra månader i vårt liv ;) Jag är så galet nöjd med att vara just jag och att få leva just mitt liv, haha :) Bästa livet jag vet, det finns verkligen inget jag skulle vilja ändra på eller byta med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar