söndag 7 oktober 2012

Vilken hösthelg!



Idag var det lika fint väder som igår, helt otroligt! Jag och Daniel gick en lång promenad i förmiddags, och nu har färgerna verkligen exploderat ute i naturen.
 


 Undrar hur länge kossorna ska vara ute? Än så länge verkar de ha det hur gott som helst...



 När man tar sådana här bilder med en usel iPhone-kamera, då är det fint!!!



Det har varit en social helg och det gillar vi! I går kväll var jag och Daniel och många andra hos Magnus som fyllde 40 år, och Monica som är från Norge, hade så klart ställt till med äkta norsk tårtbuffé! Galet gott!

Magnus och Monica gifter sig om en vecka, och vi är bjudna på bröllopet. I Narvik, av alla ställen. Vi var jättesugna på att åka dit, men det funkar liksom inte, det är verkligen världens ände! Resan tar ett dygn hur man än gör, och billigaste alternativet vi kollade på (flyg Arlanda-Umeå-Kiruna och där hyra bil ihop med ett annat par som skulle dit) gick på 7000 kronor + två semesterdagar var. Helt galet liksom! Dessutom har J&B haft hand om småbarnen rätt mycket på sistone, samt att vi ska (jag och D) till Helsingfors om ett par veckor och alla barnen blir hemma.

I em/kväll har vi varit och hälsat på hos ett par vänner som flyttat i sommar, Roger och Helena. De har köpt ett hus vid Vall-oxen, och vilken sjöutsikt de har alltså, helt otroligt! Dessutom blev vi bjudna på en röra á la Roger som var både enkel och god, bestående av stekt svamp, rödlök, bacon, tomat, ruccola och parmesanost. Supergott! Alltid bra med tips på enkla och goda smårätter!

Och i morgon är planen på att putsa fönster...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar