måndag 8 oktober 2012

Nyttiga dagen!


Kolsvart ute fast klockan bara är sju! Jag hängde upp ute-ljusslingan här inne i stället. Lite julbelysning över det hela :)

Idag var den dagen på året då det inte är skoj med mååånga stoooora fönster med sprööööjs :) Eller, det finns två såna dagar på året, en på våren och en på hösten. Oftare än så putsas inte fönstrena hos oss. Det behövs inte. Här på landet, långt bort från vägar och avgaser, är det mest flugskit och pollen som behöver avlägsnas med jämna mellanrum.

Men nu är det gjort och så fint det blev! Dessutom var det en fin, varm och solig dag igen, så det var rätt trevligt att stå och skrubba spröjs.

Tvättkorgarna och stryk-korgen har även blivit tömda, och jag har inventerat och tagit fram vinterkläder och -skor samt satt undan alla sommarskor. Det såg ut som det kunde bli minusgrader i slutet på veckan, brrr!

Riktigt nöjd med dagen är jag!



Mys i sofforna pågår! Benne har installerat något spel på Olivers, Natalies och sin egen dator som de kan köra tillsammans, alla på samma bana. Jättekul! Här går de igenom lite nya strategier...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar