söndag 28 oktober 2012

Härligt med besök!






Daniels bilder från vår söndagspromenad idag. Han är MYCKET duktigare än mig på det tekniska med fotografering, och framför allt använder han alla fina prylar vi har,  objektiv och blixtrar och filtrar och inställningar. Jag bara fotar jag :) Här har han använt 50mm fast objektiv.


I kväll har vi haft vänner på besök. Janne och Birgitta som vi ofta umgås med, men även de nygifta tu som nu är tillbaka i Sverige, Magnus och Monica, samt ett par vi tänkt på och pratat om massor på sistone, Birgittas syster Lena med sin Lasse. Det känns som en evighet sedan vi träffade dem, men vilken helt fantastiskt trevlig kväll vi hade med dem alla!


 
Inga bilder blev tagna men vi fikade en massa gott i alla fall :)

Det som också är helt underbart med vuxenbesök utan småbarn är, att man efteråt plockar bort fikat och that´s it, sedan är allt som det var innan! Inte kaos i alla rum och leksaker överallt och pappersklipp och saftfläckar på köksgolvet och mosade kakor i sängarna... Det har ju förstås också sin charm, men åhhh... vi börjar vara så otroligt färdiga med småbarnstid!

Oliver hade visserligen en kompis här, men alltså pojkar är faktiskt mycket lättare. De spelade WII och byggde lego hela kvällen. Natalie var hos Vanja, och pga alla bilar på uppfarten som spärrade in vår bil, hämtades hon hem väldigt sent, först vid halv tio. I går var klockan halv elva vid samma tid. Tur att både hon och Vanja är lediga i morgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar