lördag 27 oktober 2012

Kväll i vårt hus!




Vi njuter kvällen i vårt vackra hus!

Alla barnen är nu hemma (ja, inte vuxna barnen men BARNen) och inga kompisar är kvar. Bara vi och lugnet.

Jag sitter och chillar en stund vid datorn, och äter på Polly Rocks, favoritgodiset just nu. Snart ska barnen i säng och jag och Daniel ska basta. I morgon får man ju sova en timme längre också, så i kväll är det ingen bråttom i säng :)



Daniel och barnen håller på att spela detta på WII just nu, Skylanders. Det är det senaste superhypade spelet, som vi köpte som en höstlovsgrej. Detta är startpaket, och försäljaren sa "Ni kommer att hata det här spelet, och barnen kommer att älska det". Låter... ehhh... så där :)

Det funkar som så att det finns hundratals med monster (99-169 kr/st), som naturligtvis är unika allihopa. Man kopplar på sitt monster på en platta, och får då tillgång till just dess unika superkrafter och annat man dels har från början, dels tjänat ihop i spelet. Monstren kan man ta med sig hem till sin kompis och spela med varann.

Vi får väl se om det blir det nya stora tjat-objektet här hemma. Det kan även sluta med att bara Daniel fastnar och köper monster till sig själv :) Har hänt förr...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar