tisdag 27 augusti 2013

Natalie 8 år



I kväll har vi fått fira Pärlan vår!

Hon fyller egentligen år i morgon, men eftersom det inte går att fira henne på morgonen pga en helt vanlig skoldag, tog vi det nu i kväll i stället. Bättre det än att hon behöver gå o-firad hela dagen i morgon, på sin födelsedag :)

I morgon när hon och Oliver kommer från skolan, får hon bjuda Olli (och vilka andra nu är hemma) på resterna. Både hon och Oliver väntar redan på det :)



Jag dukade fram fika medan en Super Mario- fight pågick på WII där uppe. Daniel, Oliver och Natalie spelar WII tillsammans en stund nästan varje dag efter middagen.



Massa choklad :) Vi är en riktig chokladfamilj... Och så klart Natalies favoriter, ostbågar och paprikachips.



Jag dukade med Natalies Muminmuggar. Vi har faktiskt aldrig använt dem, hon har bara samlat på sig för att de är fina att se på. Så vad passar bättre än att börja använda dem årligen på hennes egen dag?



Rosa duk och lila ljus, för att pricka in favoritfärgerna!



Stora paketet var inget paket, utan en lila cykel helt enligt önskemål...



... och i den vita cykelkorgen (hittade ingen vit, bajs alltså, men det får duga med svart) skulle två Yoohoo titta ut :)



En del andra presenter fick hon också. Cykelgrejer, WII-spel...





... godis och ett önske-pennfodral som hon så gärna ville köpa men som vi inte hittade på stan. Alex hade hittat det och köpt till lillasyster!



Hon blåste inte ut alla ljus på första blåset men kanske på det 17:e :)


En mycket nöjd liten tös lade sig nyss, alldeles för sent. Fast det gör inget. Har man nästan-födelsedag så har man :)


2 kommentarer:

  1. Oh vad fint ni dukat! Grattis till dottern, vad roligt att fylla år. Jag har också samlat ihop ett gäng muminmuggar dumt nog står de mest i skåpet än så länge! //Tanja

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Tanja, och tack för din gulliga kommentar! Ja det är uppriktigt lite svårt att veta när man ska använda dessa muggar, haha, kaffemuggar för barn liksom :)

      Radera