fredag 30 augusti 2013

Det Stora 8-Års-Inlägget!


Nu kan man nog säga med säkerhet att Natalie är 8 år!

Mer tänker vi inte fira henne, i vilket fall :)

Vi sitter i sofforna och chillar, äntligen, efter konstant firande i mer eller mindre hela veckan. Ungarna sover sött sedan en halvtimme. NU är det helg!



 

 I går kväll, Cissi och Martin med Vanja, Verner och Ylva var och firade Natalie. De är verkligen bästa faddrarna och ställer alltid upp för Natalie!


 

Fika med en massa gott så klart!



 Världens sötaste Ylva!



Ännu en "Ja må hon leva..." med efterföljande ljusblåsning. Vi hade en mysig liten stund, dock var barnen trötta och dessutom skulle upp tidigt allihopa, så det blev inte särskilt sent.


 

 I eftermiddags var det sedan dags för det viktigaste enligt Natalie, kompiskalas! Hon och Vanja (som följde med från skolan) dukade, gjorde placeringskort och valde färg på sugrör för alla.



Och sedan damp resten av vännerna in!


 

 Tofsgänget :) Paketöppning pågår...


 

"Ja må hon leva", det var ju dags för den igen så klart :)



Jag och Natalie gjorde minicupcakes i går. Försvinnande goda! Borde narkotikaklassas enligt Daniel, haha!



 
 

Spex med flax! Och vi som dukat till Oliver, men han var för cool för att sitta med :)

Sedan lekte de lite lekar Natalie hade ordnat, blindbock och gömma nyckeln och vad det var...


  

Vi hade också planerat en lek men den hann vi aldrig ta. Fri lek var så populärt och flöt på utan konflikter, så de fick hållas.


 

 Här skymtar den nya och faktiskt helt färdiga grillplatsen (som blev jättebra). Jag ska försöka att få till en liten skyddande häckplantering runt halva ungefär... Förhoppningsvis redan nu i höst.



Verkligen tofsgänget :) Tjejer är på något vis mer flockdjur än killar, tror jag, inte för att de måste men för att de njuter av att vara lika och göra lika...


 
 

Same as usual fick avsluta kalaset: skattjakt med QR-koder. Man hittar en lapp, scannar in, får nästa ledtråd osv. Sååå populärt!



Sista bilder är på ett lyckligt gäng som hittat "bästa skatten" :) Jag köpte lite annorlunda godis, tuggummirullar, godis-spray och guldpengar, och det gick minst sagt hem.

Ett gäng galet gulliga tjejer! Tack för att ni kom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar