onsdag 7 augusti 2013

En bättre dag


Det mindre olivträdet har fått en massa olivkart. Bästa beviset på att det varit en ovanligt bra sommar!

Idag har det varit en lite mer varierande dag. Eller, det blev egentligen roligare redan i går kväll för vi var över till grannarna en sväng. Vi inspekterade deras bastubygge, och satt i den lilla lilla bastun med stängd dörr och pratade och pratade, tills luften nästan tog slut. Det var säkert 50 garder där inne, utan att slå på aggregatet :)

Love u W&A!



Idag var Natalie bjuden på Vanjas kalas, och som det brukar bli, stannade jag kvar och störde underhöll Cissi, fikade gott och var i vägen hjälpte till med lekar :)

Det var länge sedan Cissi-snack! Hahaha, vi har rätt roligt åt att vi är ganska olika, hon är inte precis pedant om man säger så :) Det är härligt avslappnat hemma hos dem, men det kan ibland bli hysteriskt roligt om man börjar jämföra :)



Det kom en regnskur i förmiddags, och det gjorde att det är så härligt friskt ute just nu. Höstblommorna har börjat dyka upp här och var i rabatten.




Jag har inte sprungit på 10 dagar pga att det jämt är för varmt. I kväll blev jag sugen på en riktig långpromenad! 2 timmar och 13,4 kilometer senare kände jag mig rätt nöjd. Pratade i telefon halva tiden med olika kompisar, så tiden gick fort. 

Bokade bland annat en kväll för kräftskiva nästa vecka. Vi hade tänkt äta kräftor med Anette och Isko i år, men de avskyr tydligen kräftor!!!!!! Hur är det ens möjligt ;)

I vilket fall, det var bara att tänka om :) och boka en kräftkväll med andra vänner. Får väl bjuda det kräsna gänget ;) på något annat i stället!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar