tisdag 27 november 2012

Mörkast?


Ungefär så här ljust har det varit idag. Det blev helt enkelt aldrig dag innan det var dags för kväll igen!

Idag har varit en bra dag. Som vanligt. En trevlig jobbdag med lunch på Texas Longhorn, en restaurang med kolgrillade hamburgare. Hur gott som helst (även min veggo-burgare var kolgrillad)!

Fast vädret har inte precis glänst, kanske med sin frånvaro i så fall. Mörkt hela dagen och spöregn halva dagen. Har inte orkat kolla efter hur skorna ser ut efter traskande i leran i kohagen, på väg hem från bussen :) Säkert fina...



Fast jag tycker ju det är rätt mysigt med mörker. Längtar inte alls efter första snön som tydligen kommer på torsdag. Det är faktiskt hur mysigt som helst att kura inne med tända ljus hela kvällen.


En doftljus med doften "nytvättad bomull", köpt på Ullared för 9,90 :) Köpte tre stycken. Jag är typ beroende av vanilj-ljus men de är slut. Måste måste måste till Ikea!
Snart ska jag och Daniel basta. Bastun är varm, han är bara iväg för att hämta Alex från innebandyn. Bastu med en massa massa stearinljus en kväll som denna, det kallar jag vardagslyx!

Och i morgon ska jag VABa hela dagen. Lillan har återbesök på öronspecialisten mitt på dagen, och eftersom hon kommer behöva göra hörselprov, kommer det ta flera timmar. Hoppas hoppas det ser bra ut i hennes små trattar nu bara!



En ny lykta, även den från- var annars om inte- Ullared :) Fusk-börjar med julen lite med rött ljus. Första advent i helgen ju, och allt. 

Vi har alltid alltid julpyntat och bakat pepparkakor på första advent. I år blir det dock inte så, för jag och Natalie ska iväg på en resa på lördag morgon (ja igen, det är sant :)). Vi ska flyga till Helsingfors. Min pappa fyller 70 år på torsdag, och det ska så klart firas med dunder och brak!

Det hade varit mysigast att åka allihopa, men Daniel ska till Malmö på en jobbresa fre-lö, och Oliver väljer att stanna hemma med Alex för att gå på bästa kompis Johans kalas på Leos Lekland i stället. Det blir mysigt med en tjejresa också, tycker vi!

Dessutom ska jag försöka att inte julpyssla och julpynta så mycket i år. Det är kul men vi hinner liksom inte! Vi är typ aldrig hemma, inte samtidigt i alla fall, och aldrig utan en massa som ska göras. Fast lilla Oliver sa i morse, att han verkligen ser fram emot årets pepparkakshus, det tyckte jag var såååå himla gulligt! Och jag som hade tänkt hoppa det i år ☺ Så klart ska det göras pepparkakshus, om Oliver önskar det!


Alex matlagningsdag i går. Är det liksom normalt att en 13-årig kille dukar så här??? Han är bara helt otrolig! Och idag har vi också fått kanonmiddag, skinksås med massa lök och färska champinjoner som Benne lagat!


Jag har dessutom fått något helt fantastiskt idag, som jag ska fota i morgon... Kanske till och med visa upp här, vem vet ;)

Nu äntligen kom Daniel, och här ska bastas! Ääääälskar innebandy-not inte så mycket ☺


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar