måndag 19 november 2012

En jobbmåndag



 Idag har varit en bra dag!

På jobbet hade vi en intressant kurs/föreläsning som tog nästan hela dagen. Vi hade dessutom roligt as usual. Det har vi så gott som alltid! Gillar att det är tillåtet att ha roligt på jobbet utan att man behöver vara o-proffsigare för det!


 

Här hemma har vi käkat perfekta pannkakor, som Lill-A gräddat, igen. Han är helt grym, står i oset och steker pannkakor på 1,5 liter mjölk! Det tar en stund...

Ibland tänker jag på när de här barnen flyttar hemifrån och ska laga mat åt sig själv, kanske i ett studentkök. Vilken skillnad från att i åratal lagat middagar till 7 matglada personer :)

 

Och i morgon ska jag och Daniel käka middag här! Ser ni vad det är för ställe?



Rätt gissat: Sveriges Riksdag!

Det är Knifsam, Knivstaföretagarnas nätverk som Daniel är medlem i, som anordnar en visning av riksdagshuset och middag i riksdagsledamöternas privata restaurang. Jag brukar aldrig vara med på Daniels kvälls-jippon, men han har ju varit till riksdagen hur många gånger som helst, så det känns så o-värt att han ska dit igen. Haha! Han var tvungen att vara med (fast jag har redan glömt bort varför :)) så ja, det blir nog kul och intressant. Det är Mikael Oscarsson som ska visa oss runt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar