onsdag 28 november 2012

Julkänsla smyger sig på, mitt i all stress

Idag höst, i morgon vinter? Bild tagen i morse genom att öppna tvättstugedörren och fota det som fanns precis utanför, dvs vårt lilla äppelträd :) Tänkte att det kan vara kul att se skillnaden från idag till i morgon. Det börjar bli lite vitt på marken så smått just nu...
 
 God kväll i stugorna! Idag har jag vabbat, och som vanligt har det funnits 100 gånger mer att göra här hemma än på jobbet. Skönt med en liten vilodag = jobb i morgon :)

 

Årets första julpryttlar har kommit fram! Kunde inte motstå att köpa de första hyacinterna idag i mataffären!

Jag och Natalie var ju till öronspecialistmottagningen på Ackis idag, och precis som doktorn trodde, hade båda trumhinnerören stöts ut, efter mindre än en månad! Det är typ omöjligt att få något att fastna i hennes tunna, sladdriga trumhinnor! Hon gjorde ett hörseltest som dock visade att rören ändå hunnit gjort nytta. Hon hörde lite bättre än förr med vänstra örat, och nästan helt normalt med det högra. Sååå. galet. skönt. 

I nuläget ska ingenting mer göras. Återbesök om ett halvår, och tills dess ska hon blåsa ballong morgon och kväll, för att regelbundet få in luft bakom trumhinnan. Förhoppningsvis räcker det som åtgärd.



Det är lika många kompiskalas i december som i mars, verkligen hela tiden! Det bästa med Göteborgsresan var att vi slapp två kalas och en innebandymatch, haha!

Efter Ackis var vi och fikade på Ikea, innan vi gav oss in på kalaspresentjakt. Fyra presenter inhandlades, samt en adventskalender till "vår" lilla Laila. När jag frågade henne vad för slags kalender hon ville ha, sa hon "en rosa", haha. Så jag tog den rosaste jag kunde hitta... Ska bara hinna förbi och lämna den innan helgen också.


 
 
 
 

 En bildserie på en rolig lek, som roade dessa små i timmar! Natalie fick välja ett gosedjur på Ikea för hon var så duktig på Ackis, och det blev en till räv. Så fort vi kom hem, fixade hon ringar till de stora rävarna så de kunde gifta sig ☺
 


 Och vad var det för paket jag hämtade på posten i går då???

En vit iPhone 5 så klart!


 
 

Visst är den s-n-y-g-g???

Och som vanligt, är det en njutning att öppna en låda innehållande något från Apple. Alltid så vackert och genomtänkt och fulländat in i minsta detalj!

Det bästa med min nya lur är att den är vit, och att baksidan är i aluminium i stället för glas...



 ... och det sämsta är, att jag inte kan använda alla mina fina skal jag har till fyran. 

Som tur är :), köpte jag två snygga skal till nya femman på GeKås, de två ovan.

 Vi får se om Daniel hinner fixa den i kväll så att den funkar också. Jag ids inte ens försöka, bättre att en som kan gör det från början.


Minecraft som kylskåpsmagneter

En rolig/gullig sak igår:

Jonte hade fått en lapp i brevlådan om att transportfirman TNT sökt honom. Oliver, som har som sin uppgift att ta med posten på väg hem från skolbussen, berättade till mig när jag kom hem, att han tror någon hade försökt lämna ett paket med dynamit till Jonte. Först fattade jag ingenting, men när han visade lappen, kopplade jag:

TNT är förkortningen för dynamit i Minecraft-världen!

☺☺☺

♥ Älskar dig Oliver ♥



Och nu är det äntligen dags för lite kvällsfika med Maria Montazami för mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar