måndag 12 november 2012

Måndag igen, hej och hå!

Frukost idag, inte så hälsosamt alla dagar (julmust i glasen). Natalie, som är en kopia av Jonatan på alla sätt, har såsom han, i perioder svårt att få i sig något på morgonen. Idag var äppelbitar det enda hon kunde tänka sig att äta. Julmust ger ju i alla fall lite snabb energi! Natalies snutte i förgrunden. Hon har stora planer på att sluta med snutte innan hon börjar gymnasiet :)

Måndag igen, favoritdagen! Det är lyx att få gå här hemma och pyssla i sin egen takt.
 


Det var så fint och soligt direkt på morgonen så energin bara flödade! Jag påbörjade dagen med ett bullbak. Massa kanelbullar och vaniljbullar blev det!

Sedan fortsatte det med storstäd av badrummet nere. Efter det hann jag med en timmes skön promenad ute i solen, innan barnen kom hem med bussen.


 

På eftermiddagen har vi haft finbesök av Cissi och Vanja, som storgillade bullarna :) Jättemysigt.

Jag hotade med att maila bilden till Cissis chef, hon (Cissi) är nämligen hemma och ligger sjuk, haha! Fast det är faktiskt helt i sin ordning, jobbar man på barnintensiven så får man stanna hemma vid minsta förkylning. Det bara är så.



Nu spelas det spel i huset för fullt! Det är verkligen något som går i perioder, men i det stora hela älskar vi alla att spela spel. Sedan 20 år har vi köpt ett nytt klassiskt bräd/familjespel som gemensam julklapp varje jul, så spelsamlingen börjar bli ganska heltäckande vid det här laget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar