lördag 7 september 2013

Surströmming 2013



I går kväll var det fest :)

Den årliga surströmmings-skivan gick av stapeln, i år hos Janne och Birgitta. Jag var precis hur trött som helst och la mig och sov i en timme efter att jag kommit hem vilket innebar att vi blev- ehhh- rätt mycket försenade. Men bättre det än att inte åka alls :) Det var liksom de alternativen jag hade.

Birgitta och Janne är dem som alltid gör allt helt perfekt. Man kan liksom lita på att besöket hos dem alltid är en top notch- upplevelse :) Det är varken nödvändigt eller viktigt med perfektionism, men en sann njutning de gångerna det inträffar!





Och maten då? What can I say- det var ju ändå surströmming. Kan det vara annat än perfekt :)

Röda Ulven var godast i år. Kallaxfiléerna var lättast att "skala".

Till det allt det klassiska: Mjukt och hårt tunnbröd, smör, gul och röd lök, chréme fraiche och gräddfil, mandelpotatis, tomat, gräslök och dill. Kaviar, ostar och västerbottenspaj.

Vi satt ute i den varma sommarkvällen. Sommaren 2013 slutar visst aldrig att leverera.

Och sedan när man verkligen var helt övermätt och låg och jäste i ett hörn, ja då plockades det fram cheesecake med hallonsås, stora chokladbiskvier och en skål med godis! Vi halvlåg i sofforna och åt, och åt, och åt... Vi alla hade en tuff vecka bakom oss och var hur trötta som helst och det märktes på nivån, hahahahaha! Det var det ena efter  det andra och gaaaaapskratt där emellan :))))))))

LOVE YOU finaste finaste vännerna!!!

Sedan att vi somnade efter två och jag vaknade halv sju utan att kunna somna om, ja det är smällar man får ta :) Det är l-ö-r-d-a-g med sommarväder och dagen ska njutas till max!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar