torsdag 20 juni 2013

S-E-M-E-S-T-E-R!!!

 


Nu har den efterlängtade dagen kommit! Den allra sista arbetsdagen innan semestern är nu avklarad! Trots bara tre dagar, har det varit en tuff vecka, och egentligen en tuff tid på jobbet, sedan ett bra tag tillbaka. Mycket känslor, mycket "konstigheter" men även en stor, varm, generös gemenskap. Vänner för livet.

Nu har jag och Daniel tre veckors semester tillsammans, sedan har Daniel och barnen två veckor, sedan har jag och barnen ytterligare tre veckor till. A-ma-zing!

Vi har en speciell sak att fira idag, därför köpte världens gulligaste Daniel blommor till mig. Åhhh jag är så lycklig just i kväll!



Några är lite störigare än andra när de går på semester :) En papp-docka i verklig storlek kommer med viktigt budskap till Daniels arbetskamrater... Tydligen fanns risken att den skulle spetsas av en och annan dart-pil under tiden, haha!



I kväll har vi både rökt färsk lax i rökerilådan till i morgon...



 ... och grillat en massa gott till middag. Syns lite dåligt men löken och sparrisen ligger i en fyrkantig nätkorg av något slags väv. Vi har inte testat den förr, men kommer att göra det ofta från och med nu, för den var helt suverän. Inget spill alls med småbitarna!



 Alla var hemma förutom Alex som sover på Jeppes stuga tills på lördag.



Vi satt länge och käkade, och fikade jordgubbar, glass och grädde till efterrätt.

Det var en sådan magisk sommarkväll som det inte finns många av: Helt vindstilla, jättevarmt och inga mygg eller annan flygande plåga. Småbarnen försvann så fort de var färdiga, och vi fyra vuxna satt kvar och pratade, skrattade och hade trevligt.

Nu har småbarnen lagt sig, stora barnen åkt iväg till kompisar, och jag och Daniel sitter med datorer. Tänk att i morgon vaknar vi till- inte bara midsommarafton- utan även semester!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar