onsdag 12 juni 2013

Mycket nu




Just nu händer det mycket på alla håll och kanter.

Svårt att hinna med allt, och bloggen prioriteras allra sist. Men det blir bättre snart :)

Jag har jobbat mer än fulla dagar denna vecka, samtidigt som barnen haft sista veckan i skolan med alla utflykter, matsäckar, presenter, stadsvandringar och annat. I måndags kom DHL-leverans på våra nya matstolar jag beställt, jätte-jättesnygga, men den kvällen gick ju så klart åt till att skruva stolar och kånka möbler. Än är det inte klart på långa vägar, jag måste hitta både ett köksbord och en stor matta innan vi kan gå vidare i projektet. Så just för tillfället har vi det både stökigare och fulare än det var innan :)

Sedan så har ju projektet köpa-andra-bil dragit ut på tiden. Vi har hela tiden vetat exakt vad vi vill ha, men eftersom tiden börjar bli knapp (vi ska helst ha en lite större bil till Gotland om bara 10 dagar), har vi utökat vår sökning till att innefatta både andra märken, andra modeller och högre pris. Idag var jag och Daniel till 4 (eller var det 5 kanske) bilhallar efter jobbet, och hittade faktiskt även Bilen med stort B. Så klart till ett pris rätt rejält över budgeten, men vi får se vad vi kan göra... Lån vill vi i alla fall inte ta.

I kväll har det varit den årliga vägkantsröjningen i vår lilla by. Bilderna ovan är från den traditionella korvgrillningen efteråt, i skogskanten vid fotbollsplanen. En uppskattad årlig happening!

Och i morgon är det skolavslutning! Underbart! Sedan står det bara sovmorgnar, isglass och poolbad på schemat för de små!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar