söndag 19 maj 2013

Sporadiskt bloggande


 

Åhhhh så underbart med sommar! Att ha altandörrarna öppna från att man vaknar till sena kvällen, är sommar för mig! På bilden den nyklippta gräsmattan, bästa lukten i världen! Svårt att fota rabatten, men den är väldigt fin just nu!

Jag har helt enkelt ingen blogglust. Jag känner inte för att ta mig tiden heller. Det händer så fruktansvärt mycket hela tiden, inte en kväll är o-bokad. Och vissa kvällar, såsom onsdag nästa vecka går helt enkelt inte ihop: Jag ska springa blodomloppet (och är lagledare = krångel för andra om jag hoppar det), barnens skola har årets största händelse Vårsalong, Daniel har styrelsemöte på handelsföreningen, och vi har vägmöte på vår vägförening. Allt samtidigt! + att jag har mammografi på dagen, samtidigt som Natalie har audiologtid på Ackis. Haha! Och det är bara en av dagarna...

Jag sitter inte med datorn alls faktiskt. Hinner inte, men vill inte heller. Har slutat följa andras bloggar också.

Jag tänkte försöka blogga lite så här sporadiskt nu ett tag. När jag hinner/har lust, så visar jag lite bilder från dagen. Ingen stress, inga krav. Det finns både stress och krav så man klarar sig ändå, just nu...



I går morse (innan gräsklippning :)), Oliver gosar med Molly "för sista gången". Vi skulle bara sticka till Fäboden och byta ut henne mot "stora Molly", en annan kanin, men såååå klaaaaart hade de stängt igår, pga pingstafton! Få väl försöka att ta det (också) nästa vecka, suck!

Oliver var halva dagen på ett vattenkrigskalas, inte helt bra med tanke på att vi alla är lite förkylda just nu. Särskilt mig som knappt hade röst igår. Fast jag brukar bli sjuk när det är för stressigt. Kroppen funkar så. Motståndskraften prioriteras bort, för att hålla ihop resten.



Grillmiddag igår (igen), efter Knivsta marknad. Daniel och Natalie var dit. Alex ville inte följa med, Olli var inte hemma som sagt, och jag skulle baka en massa till ett fika som vi inte kan välja bort.

Nu ska jag se till att det blir lite frukost här, innan jag ska kolla om Benne orkar upp. Vi måste hitta kläder till hans studentexamen om några veckor, och jag vet ju att det bara är att hugga första bästa tillfälle. Det är inte säkert att det kommer fler tillfällen, nämligen.

Och det är inte säkert att vi hittar något efter första svängen, eller andra heller för den delen... Fördelen är i så fall att han får övningsköra mer. Ytterligare en sak vi har hängande över oss, övningskörningen, och som är svårt att få tid till. Fast nu börjar det bli ETT MÅSTE! Han har teori om mindre än två veckor. Han har dock inte hunnit börja med att plugga till det, hahaha... Suck alltså detta liv...


2 kommentarer: