fredag 26 april 2013

Finally friday!




 Äntligen, äntligen, äntligen fredag!

Så här långt nådde inte ens mina drömmar, att det verkligen skulle bli fredag kväll även denna vecka!


I kväll har jag och Daniel haft Fredagsmys Deluxe och ätit något riktigt gott, nämligen Feskarns fredagsmys! Feskarn är Uppsalas finaste fiskhandel, i Saluhallen, och allt allt allt de säljer är bara så gott! Deras fredagsmyspåse är ett koncept som funkar så här: Varje måndag släpper de veckans påses innehåll och man har veckan på sig att beställa x antal som man sedan hämtar efter jobbet på fredag. Sedan är det bara att åka hem och mysa! Allt är klart att äta på en gång, men det finns tips för den som vill värma/smälta/bränna något för ännu mer smak.



I vår påse fanns:

Färsk hummer
Brynt citronsmör
Feskarns lyxskagenröra
Citrus- och örtmarinerade kronärtskockor
Laxmoussetimbal på rökt lax och ruccola
Surdegsbröd från Triller
Crema Catanala

Allt var riktigt gott! Hummer är ju alltid hummer :) men det godaste var den underbara efterrätten ändå :) Ett +++ var att den levererades i riktiga glas-skålar i stället för en plastburk...



En jättegod alkoholfri cider hade vi till. 

Barnen (Oliver och Natalie, de enda som är hemma) åt hamburgare. De tyckte lite synd om oss som satt där med en massa olika fisksaker när man kunde få hamburgare :)

Nu har vi soff-mys med kaffe och choklad. Snart dags att hämta Alex, som är i Uppsala och kör go-kart med innebandylaget, som säsongsavslutning.



Till sist något helt annat: Tänk att man till och med tycker att maskrosor är vackra så här i början av sommarhalvåret!


Och i morgon hoppas vi på riktigt fint väder, soligt och varmt liksom idag, för då ska här hända saker: Jag hämtade min beställda studsmattenät idag, så studsmattan ska upp. Daniel har köpt tralltvätt och altanolja. Natalie vill att vi ska tömma lekstugan och ställa i ordning. Gräsmattorna borde kalkas då det i princip bara växer mossa där för tillfället. Utemöblerna och grillen ska ställas i ordning (vi har kört med vår lilla grill hittills). Och så behövs här lite blommor i utekrukorna!

Ska bli ljuvligt att få vara ute och vårpyssla!

1 kommentar:

  1. Mycket trevligt att ni gillar våra påsar.

    /Micke på Feskarn

    SvaraRadera